ELŐTTE
probléma

“Koszolódik, elhasználódik, eltűnik…”

 

UTÁNA
megoldás

“Érintésmentes, harmonizált, digitalizált!”

 

A laminált étlapokat minden vendég után fertőtleníteni kell, az egyszerhasználatos étlap komolytalan és drága, a heti menü miatt a honlap átírása időigényes és komplikált, az étterem honlapja csodaszép, de sajnos nem reszponzív.

Ismerős a probléma? Élj a lehetőséggel —>

Bárhol, bármikor!

Akár már az étterem előtt sorban állva ismerkedhetnek a vendégek az étterem kínálatával, melynek köszönhetően időt, energiát és pénzt takarít meg! A qr kóddal elérhető étlap, teljesmertékben harmonízál az étterembenlévővel. Megrendelőink számára vendégkártyákat is szállítunk, melyet a vendég magánál hordva, bármikor megismerheti az étterem aktuális ajánlatát, menükínálatát.

Érintésmentes étlap QR kóddal

Több helyen az étlapon vagy a kirakatba írt árat leragasztják, áthúzzák, az új árakat mellé írják. Egyrészt, mert egy egész étteremnyi étlapot/dekorációt kinyomtatni nem olcsó, másrészt mert amíg az új elkészül az is sok esetben akár hetek kérdése is lehet. Ráadásul az infláció dinamikáját figyelembe véve az új étlap is kérdéses meddig lesz aktuális, mikor kell legközelebb árat emelni, újranyomtatni mindent…

Megoldás a QR-Étlap! Az étlapon szereplő árakat bármikor át lehet írni, nem kell nyomtatási költségekkel foglalkozni! Az asztalokra, kirakatba kihelyezett QR-kódot beolvasva, mindig az aktuális árakat látják a vendégek! Mindezt költséghatékonyan!

Legyen neked is QRétlapod —>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most neked is lehet QRétlapod

teljesen INGYEN!

Ingyenes regisztráció után, az oldalon lehetőséged van elkészíteni egy QR étlapot, melyet azonnal kezdhetsz is használni, hiszen az elkészült oldalad alatt egyből eléred a saját egyedi QR kódodat! Az étlap szerkesztése olyan egyszerű, mintha egy szövegszerkesztőben dolgoznál. Számtalan ikon közül tudsz válogatni, melyekből saját könyvtárat is készíthetsz, hogy könnyebben elérd azokat melyek számodra szimpatikusak. Az oldalra folyamatosan képek is kerülnek fel, hogy mindenki egyedivé tudja varázsolni az étlapját.
Nincs domain regisztrációs díj, nincs letöltési korlátozás, se módosítási díj, se egyéb rejtett költségek! Nincs 30 napos kolátozás, az elkészített oldalad azonnal él, amint közzéteszed és addig marad elérhető, amíg le nem tőrlöd! De vigyázz, mert ha törlöd és újat készítesz, új lesz a QR kódod is, ezért javaslom, hogy csak módosításokat végezz az oldaladon. Az oldal nevét érdemes az étterem nevével megegyezőre írni és akkor az látszik majd a mobil böngészőjében is. Az ételek árait, vagy akár a komplett étlapodat is bármikor szabadon megváltoztathatod! Amíg nem törlöd a saját oldalad, a QR kódod is ugyan az marad a változtatások ellenére is, így azt akár névjegykártyára, szórólapra vagy hűtőmágnesre is nyomtathatod, hogy ezzel is reklámozd magad! Heti menüztetésre például kiválló, hiszen azonos QR kód alatt, minden héten más menüt tudsz kiírni.

Olvasd be az alábbi QR kódokat és nézd meg milyen lehetőségeid vannak QR étlapra:

QRétlap, INGYEN, QR kód, QR, étlap, érintésmentes, étterem, pizzéria, kerthelyiség, bár, pub, hűtőmágnes, menü, qrmenü, itallap, qr itallap, qr code, érintésmentes étlap, érintésmentes itallap, kávézó, cukrászda, ingyen étlap, ingyen weboldal, ingyen qr kód, qr étlap