Távol a világ zajától

Csend és Nyugalom

Surány
3 szoba
önellátás
Lehetőségek

Feltöltődés a Béke szigetén, a Dunakanyar szívében

Élvezze a Szentendrei-sziget páratlan adottságait és lehetőségeit, építse újra kapcsolatát a természettel. Sétáljon vagy kerékpározzon a sziget vadregényes erdeiben, árvalányhajas buckáin, mártózzon meg a Dunában a kavicsos vagy homokos strandok egyikén, a Pilis hegység pedig számtalan túraútvonallal várja, de kiváló kiinduló pont a Dunakanyarral való ismerkedésre is ez a bájos kis nyaraló. Gépkocsival könnyen és gyorsan megközelíthető Szentendre történelmi belvárosa vagy a skanzen, a Visegrádi vár és a bobpálya, az Esztergomi bazilika és az Aquasziget, vagy akár a Leányfalui termálfürdő és Budapest is csupán 30 kilométerre van. Kirándulásai után éjszakára, a nyaraló két hálószobával és egy nappalival várja, a felfrissülésről a tusoló, az önellátásról a főzőfülke gondoskodik.

Várjuk szeretettel barátikörünk ismerőseit

Krisz és Andi

Kapacitás

Fő & Éj

Maximum három felnőtt, vagy két felnőtt és két kisgyerek elszállásolására van lehetőség. Háziállat, bulizás, hangoskodás – a szomszédokra és a környékre való tekintettel -, nem megengedett!

Min. éjszaka

Max Fő

Max. éjszaka

A nyaraló

Az emeleti hálókba lépcsőn lehet felmenni, a nagyobbik hálószobában francia ágy, a kisebbikben egy egyszemélyes ágy található. A nappaliban kinyitható kanapéágy, nagyképernyős 60′-os színes TV USB csatlakozási lehetőséggel, Netflixxel. Fürdőszobában tusoló, wc, kézmosó és egy 3kg kapacitású mosógép. A konyhában gáz fözőlap és elektromos sütő – a mikrósütő és a fagyasztós hűtőszekrény a nappaliban található.

  • 540 nm-es privát kert
  • ingyen wifi
  • mobilklíma az emeleten
Étel & Ital

Közeli lehetőségek és házhozszállítás

Pár perc séta

a Surányi Büfé a Napsugártéren, ami minden nap 11:00-19:00 között van nyitva. Egytál ételek, lángos, palacsinta. Házhozszállítás a +36-20-924-2130-as telefonszámon keresztül.

Pázsit tó étterem és Pizza

szintén csak pár perc séta, minden nap 9:00-19:00 között van nyitva és tőlük menüt is lehet rendelni. A heti étlap a Facebook oldalukon elérhető. Telefonszámuk: +36-70-373-5013

Bevásárlás

szempontjából a Tahitótfalui TESCO a legközelebbi hipermarket, de szintén pár perc sétára a Duna parton is van egy kisbolt és trafik, ami minden nap – ünnepnapokon is -, 6:30-21:00 között van nyitva.

Információk

Felszereltség

Ingyen WiFi

1Gb/sec letöltési sebesség Telekom interneten keresztül.

Parkolás

Kapun belül tud parkolni, de az utcán sem kell félteni az autót.

Hálószoba

Két háló az emeleten, de a nappaliban is kinyitható a kanapé.

Mosógép

Egy Candy Aquamatic mosógép áll rendelkezésére szükség esetén.

Kávéfőző

BOSS Tassimo tipusú, kérem a kedvelt kávékapszulájára gondoljon és hozzon.

Tűzhely

Felül gáz főzőlap, alul villany sütő – edények a konyhaszekrényben.

Be és kijelentkezés

Bejelentkezés az érkezés napján délután 15:00-tól, de a kulcsokat hétköznapokon este 19:00ig át kell venni. Kijelentkezés délelőtt 11:00-ig, a kulcsokat csak reggel 8 óra után tudja leadni.

Lemondási feltételek

A foglalást az érkezés napja előtt két héttel bármikor lemondhatja, minden egyéb esetben a foglalót megtartjuk.

Házirend (A félreértések elkerülése végett, kérjük figyelmesen olvassa el)

Szállásfoglalás:
E-mailben, telefonon lehetséges.
A szállás akkor tekinthető foglaltnak, ha a foglalástól számított 30 napon belül a teljes szállásdíj 30 %-át kifizette.
Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni.

Általános lemondás:
Érkezési napot megelőző 10 napig a szállás lemondása nem von maga után díjat, viszont ez utáni napon történt lemondás esetén a foglalót nem áll módunkba visszatéríteni.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:
Érthető módon nincs állandó recepciónk, így a nyaralót 15:00 órától foglalhatja el 19:00 óráig.
Kijelentkezés legkésőbb 11:00 óráig, a kulcsokat 8:00 óra előtt nem tudja leadni. Ha tovább maradna pár órával, úgy felárat kell felszámoljunk, a napi díj felét.

Az udvar és az épület zárása:
Távozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak – elveszett kulcsok esetén a szakember által elvégzett zárcserét ki kell fizetni.

Dohányzás:
Csak kültérben szabad a dohányozni (terasz, erkély, udvar). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a nyaraló teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. A nyaralóban TILOS a dohányzás!

Berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A bútorokat nem szabad átrendezni. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Takarítás:
A nyaralót a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át és rendben hagyják maguk után. A bérlés idejére tiszta ágyneműt, törölközőket, toalett papírt, főző edényeket, étkezési eszközöket biztosítunk. A nyaraló takarítását annak elhagyása után szakszemélyzet végzi el, melynek díja 50 euró. Kérjük a WC-be oda nem illő tárgyakat – tampon, tisztasági betét, ruhanemű, stb –, ne helyezzenek. Az esetleges duguláselhárítás díját – melyet szakember végez –, minden esetben ki kell fizetni.

Szemételhelyezés, kezelés:
Amennyiben megtelik a szemetes a nyaralóban, kérjük ürítse ki az udvaron található szeméttárolóba. Csere szemetes szákot, zacskót biztosítunk. A nyaraló épületét és a kertet kérjük tartsa tisztán és úgy adja át, ahogy átvette.

Étkezés:
Lehetőleg az erre alkalmas helyeken történjenek: nappali, terasz, erkély.
Illetve ha mégis a szobában szeretnének reggelizni, akkor kérjük, hogy használják a konyhában található tálcákat, tányérokat, evőeszközöket, stb.

Egyéb:
A nyaralóban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a nappaliban, a teraszon és a kertben. Az este 22:00 óra után maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.
Felhívjuk figyelmét, hogy nem áll módunkban felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibánkon kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).
Fenntartjuk a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadjuk, illetve a vendégházból azonnal eltávolítjuk.

Fenti házirendet szállásfoglalásával elfogadja és a foglalás ideje alatt betartja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Gyerek 2 éves kor alatt ingyenes. Takarítási díj minden foglalás után + 30 €
Kérdése van?

Írjon nekünk üzenetet

Programok

Elhelyezkedés és közeli látnivalók

Legyen szó aktív kikapcsolódásról, városnézésről, természetjárásról vagy csak arról, hogy elvonulna és ki se mozdulna, mi segítünk Önnek az alábbi programokkal, információkkal.

Túrázás

A Szentendrei-sziget önmagában is kínál kirándulási lehetőséget, a Kisoroszi szigetcsúcsot ugyan csak edzettebb túrázóknak ajánlom – 17 km csak oda -, de Szigetmonostor alatt elterülő erdő, barátságos távolságban húzódik és ha valaki elég mélyen hatol be a sűrűbe, akkor igen nagy eséllyel találkozhat nyúllal, őzzel, muflonnal, de még aranysakállal is, hogy azt a 200 madárfajt ne is említsem.
Vörös-kő
Prédikálószék
Lajosforrás
Rám-szakadék

Helyi események
Látogassa meg Surányt

Még van szabad hely!

Tekintse meg naptárunk a szabad helyekért és foglald le még ma!

2017 Pócsmegyer-Surány
Erre a címre fogjuk küldeni a foglalás megerősítéséhez szükséges emailt!
Közös ismerősünk aki ajánlotta Surányt